SERIA A: Remi Parme u senci Kasanovog rekorda, Đenova bez snage za potpuni preokret (VIDEO)

U meču Parme i Bolonje (1:1) Antonio Kasano postigao svoj 100. gol u Seriji A, dok je Đenova bila bolji rival na "Luiđi Ferariju", ali nije uspela da savlada Torino

  • 0

U premijernim mečevima 14. kola Serije A nije bilo pobednika, iako su domaćini bili bolji rivali. U duelu u Parmi gostujuća Bolonja je uspela da sačuva 1:1 iz prvog poluvremena, iako je meč završila sa igračem manje, dok je u Đenovi Torino imao prednost šezdeset minuta, ali je na kraju duel završen bez pobednika istim rezultatom.

Parma posle velike pobede na gostovanju u Napoliju nije uspela da savlada Bolonju na domaćem terenu iako su imali nešto više od pola sata igrača više kada je Sorensen isključen u 54. minutu zaradivši drugi žuti karton. Prednost gostima je doneo Jorgos Kone na sistenciju Bjankija u četvrtom minutu.

Parma je izjednačila preko Anotina Kasana u 23.minutu, koji je postigao 100. gol u Seriji A i tako postao tek peti igrač kome je to uspelo. Do kraja meča su domaći igrači bili dosta bolji, ali nisu uspeli da terensku incijativu pretvore u još jedan pogodak.

Ekipa Đenove nije uspela da načini potpuni preokret. Ovo je peta utakmica Đenovljana na kojoj nisu poraženi, ali sigurno da posle svega viđenog na "Luiđi Ferariju" ne mogu biti zadovoljni samo bodom. Torino je došao u prednost preko El Kadurija u sedmom minutu.

Đenova je agresivnije ušla u drugo poluvreme i do izjednačenja dolazi golom Bondinija u 69. minutu. Do kraja utakmice imali su domaći dosta šansi, ali nisu uspeli da osvoje ceo plen.

Serija A, 14. kolo:

Subota:

Parma - Bolonja 1:1

(Kasano 23 - Kone 10)

Đenova - Torino 1:1

(El Kaduri 7 - Bondini 69)

Nedelja:

Katania - Milan (12:30)

Atalanta - Roma (15:00)

Kaljari - Sasuolo (15:00)

Kijevo - Livorno (15:00)

Inter - Sampdoria (15:00)

Juventus - Udineze (18:30)

Ponedeljak:

Fiorentina - Verona (19:00)

Lacio - Napoli (21:00)

Tabela: Juventus 34, Roma 33, Napoli 28, Inter 26, Fiorentina 24, Verona 22...

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA