Žena fudbalera seksi fotkom posle porođaja uzburkala javnost (FOTO)

Atraktivna Karolina Berg Eriksen, supruga manje poznatog igrača Od Grenlanda, naišla na osudu javnosti zbog provokativne fotke u donjem vešu samo četiri dana posle porođaja

  • 4

Supruga manje poznatog norveškog fudbalera Larsa Kristijana Eriksena, inače člana Od Grenlanda, Karolina našla se na udaru svetskih medija zbog provokativne fotografije koju je okačila na Instagram samo četiri dana nakon porođaja.

Karolina, koja je poznati fitnes bloger, zaludela je svoje fanove na društvenoj mreži fotkom gde se nalazi samo u donjem vešu, a verovali ili ne, kritikovana je zbog nerealne slike svoga tela i ravnog stomaka posle porođaja.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zlatica

    1. decembar 2013 | 19:06

    Dakle svaka zeni cast...ali kako je moguce da ovako izgleda stomak cetiri dana posle porodjaja? Pa gde je nosila bebu? U torbi...stvarno ne mogu da verujem...poradjala sam se i ja i mnoge moje drugarice i prosto nije prirodno da se stomak povukao materica vratila.. Pa ni gram da se nije ugojila video bi se stomacic... U svakom slucaju SVAKA CAST ZENO!DAKLE I OVO JE MOGUCE!

  • Zigi

    1. decembar 2013 | 18:39

    Svaka cast, sad videh i ostale slike. Vidi se da zena zdravo zivi.

  • Alex

    9. februar 2014 | 11:45

    Da li znate kako je ona napdanuta od strane javnosti, navodno zato sto vise prica o svom telu nego o svojoj bebi. Mada to je cist izgovor, sve su to ljubomorne debele zenturace koje bi umrle za ovakvo telo ali su previse lenje da urade nesto povodom toga. Ovo je stvarno za postovanje i treba cestitati zeni za ovo.Svaka cast

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA