Napadač iz Ukrajine na probi u Partizanu!

Crno-beli posle povreda Nemanje Kojića i Ismaela Fofane pokušavaju da pronađu novog napadača

  • 7

Partizan pojačava napad! Posle povrede Ismaela Fofane i Nemanje Kojića, trener crno-beli Vuk Rašović ostao je bez klasičnih špiceva, pa je na utakmicama sa Voždovcem i Spartakom morao da pronalazi prinudna rešenja.

Crno-beli su, posle dva Brazilca Mateusa i Đovanija, koji su nedavno došli na probu u Humsku, odlučili da šansu ukažu i Jevgenu Pavlovu, doskorašnjem igraču Volina.

- Pokušavamo da iskoristimo period u finišu sezone da vidimo koga bismo eventualno mogli da dovedemo u januaru. Pavlov će do 15. decembra, za kad je zakazan početak raspusta, trenirati sa prvim timom i Teleoptikom, a biće organizovane i prijateljske utakmice, kako bi mogao da pokaže šta zna. Isto važi i za momke iz Brazila, Mateusa i Đovanija, koji su stigli pre sedam dana - rekao je za Mozzartsport sportski direktor Albert Nađ.

Dvadesetdvogodišnji Pavlov celu karijeru je proveo u Volinu, za koji je debitovao pre šest godina, ali se među profesionalcima nije proslavio, jer je na 94 utakmice postigao 20 golova.

Podsetimo da je Milan Obradović prošlog leta stigao iz Ukrajinske u redove crno-belih, a da li će se i Pavlov izboriti za dres Partizana videćemo u naredne dve nedelje.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs/Mozzartsport)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA