Srpska olimpijka prodala opremu u humanitarne svrhe (FOTO)

Skijašica Nevena Ignjatović sakupila je od prodaje svoje skijaške opreme 44.290 dinara, koje će uplatiti za lečenje Ane Živković koju čeka operacija tumora ilijačne kosti

  • 0

Na štandu Skijališta Srbije na Expo-Zimu, u subotu је оdržana humanitarna aukcija za pomoć Ani Živković koja je u septembru operisana od tumora ilijačne kosti, i tom prilikom je prikupljeno 44.290 dinara.

Najbolja srpska skijašica Nevena Ignjatović pridružila se humanitarnoj akciji za pomoć Ani Živković, asistetntkinji na kragujevačkom FILUM-u, koja je u septembru operisana od tumora ilijačne kosti i nedostaje joj novac za tretmansko lečenje.

Nevena je prikupljena sredstva od prodaje svoje ski-opreme, koju je koristila na Olimpijskim igrama u Vankuveru i drugim takmičenjima u proteklim sezonama, uplatila na Anin žiro račun.

- Hvala svima koji su kupili opremu i na taj način pomogli da sakupimo novac. Veliko hvala mojim prijateljima Mihailu Dudašu, Ivici Kralju i Ivanu Zeljkoviću Zeki na pruženoj podršci - rekla je Ignjatovićeva.

Ona je istakla da ovo nije kraj akcije za prikupljanje sredstava za Anu i pozvala sve koji su u mogućcnosti da pomognu i uplate novac za njeno lečenje.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA