Svetski šampion shvatio da je gej! (VIDEO)

Britanski skakač u vodu Tom Dejli ostavio video-poruku na svom Jutjub kanalu u kojoj je priznao da je homoseksualac i da je u vezi sa muškarcem

  • 1

Britanac Tom Dejli (19), svetski šampion u skokovima u vodu i učesnik Olimpijskih igara u Londonu, priznao je u  poruci koju je na Jutjubu prosledio svojim navijačima da je gej! On je otkrio da mu se život "drastično promenio" od proletos.

- Želim da stavim tačku na sve spekulacije oko mog života i da vam to otvoreno kažem. Moj život se promenio jer sam upoznao nekog ko ima ljubavi i topline i pored koga se osećam sigurno. Taj neko je muškarac. I sam sam bio iznenađen zbog toga, ali uvek sam to imao negde duboko u sebi - rekao je Dejli, i dodao:

- Naravno, još uvek mi se dopadaju i devojke na neki način, ali trenutno se viđam sa muškarcem i mnogo sam srećan zbog toga - rekao je Dejli.

Dejli je osvojio zlatnu medalju kao 15-godišnjak na prvenstvu sveta 2009. u skokovima sa tornja. On je u ovoj disciplini osvojio bronzu na Olimpijskim igrama u Londonu 2012.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA