TOMAS GRAVESEN: Od kasapina do života milionera!

Čovek koji nije štedeo ni sebe, ni protivnike na terenu, nakon završetka fudbalske karijere, pokazao da ima "kliker za biznis" i zaradio 100 miliona dolara. Sada živi u Las Vegasu sa američko-češkim modelom i uživa u igranju blek-džeka i pokera

  • 2

Za nekadašnjeg danskog reprezentativca Tomasa Gravesena, koji je najpoznatiji po tome što je deo karijere proveo u Real Madridu i po beskompromisnoj borbi na terenu, prilikom koje nije štedeo ni sebe, a ni protivnike, život kao da je počeo po završetku fudbalske karijere.

Uprkos limitiranom talentu, Gravesen je tokom karijere nastupao za mnoge poznate timove poput Evertona, Seltika, Hamburgera, a zenit je dostigao, igrajući dve godine za čuveni "kraljevski klub". Zbog sirove snage koju se nije libio da pokaže na terenu često su za njega govorili da ne samo da nema fudbalsku inteligenciju, nego da nije inteligentan uopšte.

Međutim, ti koji su tako mislili, prevarili su se. Popularni Tomi je "okačio kopačke o klin" 2008. godine, a nedavno je po drugi put najavio odlazak u penziju, što je svakome ko je ikada čuo za njega bila još samo jedna potvrda da nije baš mnogo bistar, ali bistar je on itekako.

Naime, Gravesen je nakon završetka igračkih dana svu svoju ušteđevinu uložio u različite finansijske poduhvate i dobio džek-pot, pošto je njegovo bogatstvo trenutno procenjeno na 100 miliona dolara, a njegov drugi odlazak u penziju predstavlja selidbu u Las Vegas, gde će polako krckati svoje novostečeno bogatstvo, uživajući u društvu svoje izabranice Kamile Perse, i udovoljavajući svojoj velikoj strasti − kockanju.

Nimalo loše za nekoga ko se svojevremeno zabavljao sa porno-glumicom i za koga se pretpostavljalo da će biti danski Pol Gaskojn!

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA