POVREDE KROJE TIM: Zvezda traži centra!

Posle povrede Luke Mitrovića, koji će pauzirati dva meseca i rovitog Raška Katića koji ima povredu skočnog zgloba, crveno - beli ostali sa samo dva visoka igrača Marjanovićem i Radenovićem

  • 4

Košarkaški kluib Crvene zvezde razmišlja o pojačanju centarske linije. Posle povrede Luke Mitrovića koji će pauzirati dva meseca i povrede Raška Katića koji ima distorziju skočnog zgloba, crveno beli su ostali samo sa Bobanom Marjanovićem i Ivanom Radenovićem koga takođe muče leđa.

Jasno je da moraju da odreaguju i nađu igrača koji će moći da pokrije pozicije krilnog centra i centra kako bi ekipa zadržala pobednički kurs u Aba ligi i pokušala da se domogne TOP 16 faze Evrolige.

- Pratimo dešavanja na tržištu ali nećemo reagovati ishitreno i pre meča u Atini sa Panatinikosom - kaže trener Crvene zvezde Dejan Radonjić za Žurnal i dodaje:

-Ne želimo da povlačimo ishitrene poteze, ako nekog dovedemo želimo da to bude na duže staze, pa su nam zato bitni i ljudski kvaliteti pored igračkih. Nije lako naći takvog igrača ali ako s epojavi odragovaćemo odmah - objasnio je Radonjić

Olakšavajuća okolnost je da crveno-beli imaju nešto lakši raspored u ABA ligi, odnosno dosta mečeva igraju kod kuće. A, pitanje je i da li na tržištu ima slobodnih igrača koji bi odgovarali željama crveno-belih.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vladica

    3. decembar 2013 | 09:02

    Da budemo iskreni nama je i pre ovih povreda bio potreban ozbiljan centar , iskreno se nadam da ce brzo doci ozbiljan igrac pod kosem .

  • Voja

    3. decembar 2013 | 11:33

    Darko Milicic

  • Dalibor

    3. decembar 2013 | 11:10

    Dovedite Jarua iz Radnickog !?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA