Staza za EP u krosu spremna, Branković najbolji sekretar!

Radovi u Parku prijateljstva su pri kraju i radi se “punom parom”. Podignute su sve strukture, a trenutno se radi infrastrukturna instalacija* Generalni sekretar ASS izabran za najboljeg operativca u izboru Sportskog saveza Srbije

  • 0

SPAR Evropsko prvenstvo u krosu održaće se 8.decembra 2013.godine u Beogradu na Ušću u Parku prijateljstva, za tačno pet dana. Najveće atletsko takmičenja ikada organizovano na našim prostorima.

Prijave za atletičare zvanično su zatvorene prošle nedelje. U nedelju 8.decembra na Ušću će se takmičiti 570 atletičara iz 37 zemalja Evrope. Očekuje nas veliko takmičenju i borba za najsajnija odličja.

Radovi u Parku prijateljstva su pri kraju i radi se “punom parom”. Podignute su sve strukture, a trenutno se radi infrastrukturna instalacija. Objekat će u kompletnoj funkciji biti 5.decembra.

A u susret najvećem atletskog događaja u Srbiji veliko priznanje dobija srpski atletski sport. Sportski savez Srbije proglasio je najboljeg generalnog sekretara u 2013.godini i od 113 granskih saveza, nagradu je dobio generalni sekretar Atletskog saveza Srbije Slobodan Branković.

- Ovo je moja najveća nagrada u dosadašnjoj osmogodišnjoj poslovnoj karijeri. Posle jedne duge i uspešne sportske karijere u kojoj sam bio proglašen za najboljeg sportistu u 1992.godini kao šampion Evrope, velika je čast za mene kao sportskog radnika primiti ovakvo priznanje.

- Posle 21 godine ponovo dobijam priznanje za svoj trud, rad, zalaganje i doprinos srpskom sportu. Zahvalio bih se svom timu iz Atletskog saveza Srbije, koji su pored mene takođe vredno radili i doprineli da naši atletičari i treneri postignu velike uspehe - izjavio je generalni sekretar Atletskog saveza Srbije Slobodan Branković.

Nagradu je uručio pomoćnik Ministra omladine i sporta Dragan Atanasov, kao i Direktor republičkog zavoda za sport Jasminko Pozderac i generalni sekretar Sportskog saveza Srbije Vladimir Batez.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA