KONKURS MEKSIČKOG KLUBA: Fudbaleri do 24 godine, dođite s krštenicom!

"Probni treninzi su besplatni, nemojte da se iznenadite," saopštio je klub potencijalnim kandidatima, koji sa sobom treba da donesu nebrendirane šorts, bele majice i čarape

  • 1

Meksički fudbalski klub Keretaro je bukvalno raspisao konkurs za nove igrače! Uprava kluba koji se takmiči u najboljoj meksičkoj ligi pozvala je sve mlade momke od 21 do 24 godine da dođu na probu u trening centar.

Svi zainteresovani fudbaleri bi trebalo da se sa aplikacionim formularom pojave u trening centru sa dokazom o iskustvu igranja, krštenicom i lekarskim uverenjem da ne pate od kardiovaskularnih zdravstvenih problema. Takođe, igrači moraju da donesu i pismo roditelja ili staratelja, kojim se dokazuje da je upućen u to da je kandidat došao na probu.

Svaki od kandidata mora da trenira u beloj majici, šortsu i belim čarapama, na kojima ne sme da bude istaknut neki od brendova. Poželjne su patike za fudbal ili tenis. Golmani treba da donesu svoj par rukavica.

Interesantno je i to da će klub platiti putne troškove, hranu, piće, smeštaj i profesionalnu sportsku opremu tokom trajanja probe.

"Probni treninzi su besplatni, nemojte da se iznenadite," saopštio je klub potencijalnim kandidatima, od kojih se traži maksimalan angažman i disciplinovano ponašanje.

Sva je prilika da se Keretaro na ovakav neobičan konkurs opredelio da bi izbegao menadžere. Posebno je opseg godina specifičan, s obzirom na to da igrači od 21. do 24. godine mogu da budu okosnice tima.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dani

    4. decembar 2013 | 12:02

    Svaka cast a ne kao kod nas sve neki agenti I tatini sinovi s lovom guraju igrace od kojih sigurno u Srbiji ima boljih!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA