BREJK ZA TOP 16: Radonjić veruje u pobedu u Atini!

Niko nije mogao da pretpostavi da će duel Zvezde i Panatinaikosa odlučivati o plasmanu u Top 16 fazu. Imamo veliku želju da napravimo iznenađenje, kaže trener Crvene zvezde

  • 2

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da veruje da njegova ekipa može da napravi iznenađenje u Atini protiv Panatinaikosa u Evroligi, uprkos "vrućem" dočeku koji spremaju navijači grčkog tima.

- Niko nije mogao da pretpostavi da će duel Zvezde i Panatinaikosa odlučivati o plasmanu u Top 16 fazu. Biće puna hala, ne samo zbog značaja meča, već i zbog odnosa Zvezde sa drugim grčkim klubom, Olimpijakosom.

- Igrači Panatinaikosa su iskusniji, imaju veliki broj košarkaša na bekovskim i centarskim pozicijama i tu će pokušati da iskoriste naš nedostatak. Imamo veliku želju da napravimo iznenađenje u Atini - rekao je Radonjić na konferenciji za novinare u "Pioniru".

On je naglasio da Raško Katić još nije potpuno spreman, ali da je veoma motivisan da zaigra u Atini. Radonjić se osvrnuo na potencijalno pojačanje na poziciji krilnog centra, umesto povređenog Luke Mitrovića.

- Sačekali smo analizu njegove povrede i razmatramo situaciju na tržištu. Nećemo ishitreno donositi odluke, jer nam je bitno da novajlija, osim igračkih, ima i ljudske kvalitete - naveo je on.

Košarkaši Crvene zvezde do sada su u D grupi Evrolige zabeležili dve pobede i pet poraza, a Panatinaikos ima učinak 3-4.

Utakmica osmog kola Evrolige između Panatinaikosa i Crvene zvezde igra se u petak od 20.30 u Atini.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • CZBG

    5. decembar 2013 | 08:20

    Nisi ih dobio u prepunom pioniru sa kompletnim igračima,sa prednosti od 16 razlike,a sad kad im zavisi prolaz kao i nama ti ćeš u sred atine da ih dobiješ?Koji ti je bre?

  • Dexter

    4. decembar 2013 | 17:17

    Ja se nadam da ce ovo biti poslednji mec sa ovim trenerom.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA