GATUZO: Stvarno ne mogu da gledam žene u fudbalu!

Potpredsednica Milana Barbara Berluskoni zahteva da se dugogodišnji direktor Galijani smeni sa te funkcije, što se bivšem igraču nije svidelo

  • 2

Nekadašnji fudbaler Milana Ðenaro Gatuzo stao je na svoj kontroverzan način u odbranu navodno odlazećeg direktora tog kluba Adrijana Galijanija.

Potpredsednica "rosonera" Barbara Berluskoni zahteva da se dugogodišnji direktor Galijani smeni sa te funkcije, što se Gatuzu nije svidelo.

- Mislim da čovek kao što je Galijani zaslužuje više poštovanja zbog svega što je učinio i zbog rezultata koje je pravio svih ovih godina. Ne želim da izgovorim ovo, ali stvarno ne mogu da gledam žene u fudbalu - rekao je Gatuzo.

Gatuzo je naglasio da je Juventus favorit za osvajanje Serije A, ali je pohvalio i igru Rome.

- Juventus je i dalje najveći kandidat za osvajanje Skudeta, ali i Roma igra sjajno ove sezone. Juventus ima odlično ukomponovan tim i veliku želju za pobedama. Nikad ne odustaju i to smo videli u meču sa Udinezeom kada su pobedili golom u poslednjem minutu - zaključio je Gatuzo.

Gatuzo je za Milan igrao 14 godina, tokom kojih je na 468 utakmica postigao 11 golova, a igrao je i u Salernitani, Peruđi, Glazgov Rendžersima i Sionu.

Posle toga je odlučio da se posveti trenerskom poslu, a do sada je vodio Sion i Palermo.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA