VUJOŠEVIĆ: Trud koji ulažemo dobija smisla posle ovakvih mečeva!

Šanse za plasman u drugi krug nisu velike, ali postoje. Ali kao što kaže Fidel Kastro, igraćemo do poslednjeg daha, rekao je trener Partizana

  • 4

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević rekao je da je zadovoljan prikazanom igrom svog tima protiv Budiveljnika, istakavši da veliki trud koji ulažu igrači dobija smisao na ovakvim mečevima.

On je istakao da su i navijači pomogli dosta, jer su ispunili Kombank Arenu u veoma bitnom meču.

Zadovoljan sam prikazanom igrom i rezultatom. Čestitke igračima i zahvalnost, jer trud koji ulažemo dobija smisla u situacijama kakve su ove.

- Budiveljnik je kvalitetna ekipa, ali mi im nismo dopustili da prikažu taj kvalitet. Nama je u situaciji povrede Vestermana trebalo vremena da nađemo rešenja u igri, da se složi novi tim.

- Zahvalnost i navijačima, jer su u momentu, kada naši rezultati u Evroligi nisu dobri na prvi pogled, a dolazi nam protivnik sa najslabijim rejtingom, pokazali karakter, zajedništvo i brigu za tim - rekao je Vujošević, i na pitanje o šansama za prolaz u TOP 16 rekao u svom stilu:

- Šanse nisu prevelike, ali postoje, igraju se još dve utakmice. Kao što kaže  Fidel Kastro, koji voli košarku, igraćemo do poslednjeg daha - rekao je Vujošević.

Na pitanje da li će doći Milenko Tepić i kada, trener Partizana je odgovorio:

- Ima šanse da se vrati, on može da odigra i na plejmejkeru i na beku i na krilu. Biće sigurno da dolazi tek,  ako dođe do toga. Međutim, kada je Bogdanović počeo da igra ovako kako igra, ja sam se okrenuoo opciji da tražimo igrača u rotaciji, ali da to ne mora da bude plejmejker - rekao je Vujošević.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Petar

    6. decembar 2013 | 09:02

    Od Duleta svi trebamo učiti !!

  • Dača

    6. decembar 2013 | 08:01

    Pa baš smo pobedili moćnu ekipu iskusniju sa većim budžetom a ko ih je i to samo pobedio već nadigrao klinci i to je velika stvar veća od bilo čega. Gledaj bolje svoje dvorište pogledaj vaše konjine nemaju pojma a iskusni sa mnogo većim budzetom nemate trenera a ovamo govorite kme kme biće vam kme kada dule uzme ponovo titulu i to sva tri a možda i četvrtu ako udju u evro kup

  • Dado

    6. decembar 2013 | 09:38

    Daco osim Lavrinovica tamo su sve konji i to je prosecna evropska ekipa,i da smo u bilo kojoj drugoj grupi lagano bi prosli u top 16,a ovako ULEB KUP JE NAS.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA