Maldini kritikovao Milan i Juventus

Nekadašnji reprezentativac Italije potkačio večerašnje rivale

  • 0

Legenda "rosonera" Paolo Maldini  kritikovao je Milan i Juventus zbog nedoličnog ponašanja. Bivši reprezentativac "azura" optužio je svoj bivši klub zbog licemerstva, a njegovog rivala zbog "kukanja". Maldini je negirao da će se vratiti u Milan kao trener.

-  Ne verujem da ću se vratiti u Milan. Problem je taj što samostalno razmišljam. Izbor kluba je legitiman, ali hajde da izbegnemo licemerstvo. Oni kažu da sam "jedan od njih" i da sam uvek dobrodošao, ali nekada to nije istina – izjavio je nekadašnji defanzivac ekipe sa "San Sira".

On je takođe potkačio i Juventus.

- Što se tiče Juventusa, oni treba da prestanu da kukaju zbog "kvazi" penala. To veliki klubovi ne rade – dobao je slavni igrač.

Maldini je prokomentarisao večerašnji derbi i prelazak Andree Pirla iz Milana u rivalski Juventus.

- Da bi se dobio Juventus, potrebna je brzina. Da sam na Milanovom mestu, nikada ne bih pustio Pirla u Juventus. Trebalo je da ode u Čelsi. Večerašnji okršaj može da bude odlučujući za osvajanje Skudeta, ali samo u psihološkom smislu – kaže nekadašnja trojka Milana.

Milan će biti večeraš domaćin Juventusu. Meć na "San Siru" počinje u 20:45.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA