ŠOUTAJM: Monstruozna kucanja Daloa, Milosavljevića i Kinzija (VIDEO)

Košarkaši Partizana su lakše nego što je očekivano savladali ekipu Budiveljnika, a crno-beli su atraktivnim potezima utisak o dominaciji na parketu učinili još upečatljivijim

  • 4

Rapsodija crno-belih u "Kombank areni". Košarkaši Partizana su dominatno savladali ekipu Budiveljnika i time ostali u trci za TOP 16. Izabranici Duška Vujoševića su bukvalno leteli po parketu pa su navijači Partizana dvoranu napustili diskutujući koji je potez obeležio utakmicu.

Bogdan Bogdanović se fenomenalno snalazi na poziciji plejmejkera. On je u meču sa Ukrajincima zabeležio čak deset asistencija, a ona Milosavljeviću za alej-up je sigurno bila najlepša.

Da Tarens Kinsi ima neverovatne fizičke predispozicije to je svima poznato, ali "vetrenjača" kakvu je odradio protiv debitanta u Evroligi sigurno će naći mesto makar u TOP 10 poteza ovog kola najelitnijeg evropskog takmičenja.

Boris Dalo je doveden u tabor crno-belih kao veliki talenat koji polako treba da stasa u kvalitetnog organizatora igre. Povreda njegovog zemljaka Lea Vestermana omogućila je Francuzu veću minutažu, a on je svojim monstruoznim zakucavanjem protiv Budiveljnika pokazao svoj potencijal.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA