Fofana boluje nedeljama, doktori ne znaju šta mu je!

Napadača Partizana muči voda u plućima, a doktori ne mogu da utvrde šta je razlog. Da bude još čudnije, sve analize pokazuju dobre rezultate

  • 8

Ismael Beko Fofana, napadač Partizana, već nedeljama je u bolnici, a lekari i dalje ne uspavaju da utvrde o čemu se zapravo radi, pišu "Naše novine".

Momak iz Obale Slonovače ima izliv vode u plućima, ali i pored detaljnih analiza, ne zna se šta je uzrok. Fofana je stalno pod temperaturom i u vrlo je lošem stanju.

- Okupili smo lekarski konzilijum, ali više informacija imaćemo narednih dana. Tačno je da Fofana ima pleuralni izliv u plućnom delu i zato se nalazi u bolnici od 14. novembra. Jednostavno, nisu mogli da utvrde o čemu se radi i zato se toliko zadržao. Da stvar bude još čudnija i komplikovanija, svi rezultati su mu manje-više odlični, tako da je veoma neobično da je dobio taj izliv u punom trenažnom procesu - izjavio je Partizanov doktor Ilija Rosić.

Razlozi vode u plućima obično se lako utvrđuju, mada se kod nekih pacijenata stvar zakomplikuje. To je ozbiljna bolest i zahteva temeljno lečenje.

Sam Fofana teško podnosi sve što ga je snašlo. Kako saznajemo, on često plače, a nije lako ni njegovoj supruzi, koja je već danima u Beogradu, gde čeka rasplet neobične situacije.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs / Izvor: Naše novine)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ja

    6. decembar 2013 | 11:45

    Koliko ovde bolesnih ljudi (u glavu bolesnih) ima. Decko je bolestan i jako mu je tesko a vi se tu sprdate sa njegovom bolescu i mukom. Fofani zelim brz oporavak.

  • MikiGrobar

    6. decembar 2013 | 09:58

    nemojte tako ljudi,ko zna sta mu je

  • micko

    6. decembar 2013 | 08:33

    Ukapirao gde je dosao pa mu pozlilo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA