Partizan se već dogovorio sa Nikolićem, stiže i Stojić?

Pored dugo najavljivane promene na klupi, "crno-beli" bi mogli da dobiju i novog sportskog direktora u vidu nekadašnjeg golmana Ranka Stojića, sada uspešnog menadžera, koji bi zamenio Alberta Nađa

  • 4

Fudbalski klub Partizan već je postigao dogovor sa Markom Nikolićem, koji će na klupi srpskog šampiona zameniti Vuka Rašovića, pišu "Večernje novosti".

Sportski mediji odavno najavljuju odlazak aktuelnog šefa struke "crno-belih", pa i naš portal, iako čelnici kluba iz Humske odbijaju da kažu išta konkretno do kraja jesenjeg dela šampionata. Javna je tajna da su u Partizanu izuzetno zainteresovani za Nikolića, koji ima važeći ugovor sa Vojvodinom do 2015, pa nije sasvim jasno da li će Novosađani pokušati da onemoguće navodno već postignut dogovor Nikolića i "crno-belih".

Novo lice u Humskoj mogao bi da bude i Ranko Stojić, koji se svojevremeno na istom mestu afirmisao kao golman. Predsednik Partizana Dragan Đurić rado bi na poziciji sportskog direktora video Stojića umesto Alberta Nađa, sa kojim nije u dobrim odnosima, piše "Informer".

- Đurić i Nađ su u lošim odnosima i to više nije tajna, kao ni predsednikova želja da smeni direktora. Njegova želja je da angažuje Stojića, koji je u međuvremenu otišao iz Rada. Partizan je poslednjih godina angažovao mnogo igrača sa Banjice ili one kojima je Stojić bio menadžer, počev od Klea, preko Jovančića, Bogunovića, Brane Ilića, a najsvežiji primeri su Kojić, Luka, Malbašić. Postoji obostrana zainteresovanost da Stojić dođe u Humsku, ali pitaće se i Upravni odbor Partizana, koji u poslednje vreme nije baš naklonjen Đuriću - rekao je neimenovani izvor ovih novina.

Sam predsednik "crno-belih" je, međutim, negirao sve, odgovorivši na pitanje "Informera" da su "sve to budalaštine i kafanske priče".

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs / Izvori: Večernje novosti, Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MikiGrobar

    6. decembar 2013 | 09:56

    a dali ce ikad neko da zamjeni djuru mutavog?

  • Miloš Šćepanović

    6. decembar 2013 | 12:14

    Da li je ovo kuhinja da se malo Vojvodina uzdrma pred utakmicu sa komsinicom ?

  • Vlado

    6. decembar 2013 | 12:36

    POSTO VIDIM DA UO NIJE NAKLONJEN DJURICU BAS ONDA KAD SKUPSTINA KLUBA BUDE DJURIC CE DA LETI.DA LI NEKO ZNA KAD CE SKUPSTINA KLUBA? DJURICU PODNESI OSTAVKU NA MESTO PREDSEDNIKA ODMAH POSLE UTAKMICE SA CUKARICKIM I SAZVATI STO PRE SKUPSTINU NA KOJOJ CE BITI IMENOVAN NOVI PREDSEDNIK I CLANOVI UO.DJURICU ODLAZI !!!UPRAVA NAPOLJE !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA