Srpski košarkaš razbio Albance usred Prištine!

Bivši košarkaš Crvene zvezde Mirko Kovač ubacio je pet trojki za pobedu rumunske Krajove protiv kosovskog Sigala (83:72) u 8. kolu Balkanske lige

  • 4

Košarkaši rumunske Krajove slavili su protiv Sigala u Prištini sa 83:72 u sedmom kolu Balkanske lige, a jedan od najzaslužnijih za taj trijumf bio je Mirko Kovač.

Krajova je nanela prvi poraz na domaćem terenu Sigalu, a Kovač je meč završio sa 17 poena, od čega je bilo pet trojki (5-9) i po tri skoka i asistencije.

U pobedničkom timu istakao se i Le Var Kortez Sils sa 24 poena, dok je odličan bio i Nemanja Marić sa 16 poena, četiri skoka i šest asistencija.

Posle nešto lošijeg meča u Peći, bilo nam je važno da pokažemo reakciju i da odigramo dobro. U tome smo i uspeli. Od prvog do poslednjeg minuta smo kontrolisali meč protiv kvalitetne ekipe Sigala, pred prepunim tribinama u Prištini.

- Meč smo prelomili u trećoj deonici serijom trojki i do kraja smo pametnom igrom zadržali prednost. Ovaj trijumf je veoma važan pred seriju teških duela u rumunskom šampionatu - istakao je Mirko Kovač.

Kod Prištine 14 poena je upisao Dardan Beriša, koji je imao i osam skokova i četiri asistencije.

Krajova je tako došla do treće pobede, uz koje ima četiri poraza, i trenutno drži četvrto mesto na tabeli. Sigal je na drugoj poziciji sa skorom 4-2, ali i utakmicom manje.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs )

 

 

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • istok

    6. decembar 2013 | 11:25

    Pa kako u Zvezdi nisi mogao ni vola da ubodes..????

  • reza

    6. decembar 2013 | 13:08

    KOSOVO JE SRBIJA !!!

  • Šone

    6. decembar 2013 | 12:26

    Kakav ružan naslov... Pih, pa nismo valjda toliki kompleksaši. “Srpski“, “razbio“, itd... Nemojte, pa nismo (nadam se, bar) mi Srbi kao neki tu iz komšiluka... Ae.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA