NIKOLIĆ: Možda preuzmem Bajern u januaru

Trener Vojvodine ne želi više da komentariše informacije o tome da će zameniti Vuka Rašovića na klupi Partizana

  • 3

Trener fudbalera Vojvodine Marko Nikolić opovrgao je informaciju da će tokom zimske pauze napustiti klub i preuzeti klupu Partizana umesto Vuka Rašovića.

- Ne želim više uopšte da komentarišem takve ''vesti''. O toj temi smo već više puta razgovarali, a sve sam rekao pre desetak dana. Ne treba biti mnogo pronicljiv i zaključiti kome ovog momenta odgovaraju takve priče, ko ih i odakle plasira. Uostalom, ko zna, možda u januaru preuzmem Bajern iz Minhena - rekao je Nikolić.

Nikolić očekuje mnogo teži prvenstveni meč protiv Crvene zvezde nego što je to bilo u četvrtfinalu kupa Srbije kada su Novosađani slavili sa 3:1.

- Utakmica poslednjeg jesenjeg kola protiv Crvene zvezde u Beogradu biće za nas mnogo teža nego prethodna. U to sam potpuno uveren. Zvezda će u ovu utakmicu uložiti sve što u ovom trenutku ima i kao klub i kao tim, jer je ostala bez jednog trofeja. Sigurno neizmerno žele pobedu protiv nas. Međutim, mi isto tako želimo da još jednom pobedom završimo polusezonu - rekao je Nikolić novinarima.

On je dodao da nije lako pobediti Crvenu zvezdu dva puta u roku od tri dana na "Marakani", ali i da to nije "nemoguća misija".

- Da bismo ostvarili taj cilj, moramo odigrati još bolje nego u prošlu sredu. Moramo biti podjednako motivisani, energični i sve ono što je u sredu bilo dobro zadržati, a pojedine detalje u našoj igri podići na viši nivo. Igrači Vojvodine se na kraju polusezone nalaze u dobrom psiho-fizičkom stanju. Vratili smo sve one segmente u igri koji su bili preko potrebni, a to je pre svega želja da se igra timski, da se trči i ''radi'' jedan za drugoga, da se asistira, pokrivaju leđa jedan drugome - rekao je Nikolić.

Utakmica 15. kola Superlige između Crvene zvezde i Vojvodine igra se sutra od 17 sati u Beogradu.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA