Hirošima opet prvak Japana, Piksi sa Nagojom 11!

Hirošima odbranila tron pobedom u gostima protiv Kašime 2:0, prestigavši Jokohamu koja je u poslednjem kolu poražena od Kavasakija 1:0. Srpski stručnjak Dragan Stojković zabeležio najlošiju sezonu od šest koliko je predvodio Nagoju i napušta klub

  • 0

Fudbaleri Sanfrečea iz Hirošime odbranili su titulu prvaka Japana, pošto su pobedili u gostima Kašimu Antlers sa 2:0, a istovremeno je Jokohama izgubila od Kavasakija sa 1:0.

Strelac oba gola za Hirošimu bio je Naoki Išikara - u 34. i 79. minutu.

Sedmostruki šampion Japana Kašima bio je oslabljen pošto je napadač Juja Osako dobio crveni karton u završnici prvog poluvremena, dok je defanivac Hirošime Hvang Seok Ho isključen tri minuta pre kraja.

Legendarni Dragan Stojković Piksi u poslednjoj sezoni na klupi Nagoje zabeležio je najlošiji plasman u šest godina koliko je vodio klub, zauzevši tek 11. mesto. Podsetimo Stojković je sa Nagojom, u kojoj je od 1994. od 2001. blistao kao igrač, osvojio titulu 2010, u sledećem prvenstvu bio je drugi, a potom je usledio veliki pad, sedmo mesto prošle godine, 11. ove.

Rastanak je dakle logičan korak, Piksi je pominjan kao mogući naslednik Siniše Mihajlovića na mestu selektora Srbije, a Stojkovićeva "desna ruka, Boško Đurovski nedavno je postavljen za selektora Makedonije.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA