Super liga: Sudija pogođen grudvom u glavu!

Slaba efikasnost obeležila većinu mečeva završne runde. Pobedila Sloboda i Pazarci

  • 0

Nisu se pretrgli fudbaleri na uvodnih pet utakmica poslednjeg kola jesenjeg dela prvenstva Super lige. Zavesu na polusezonu je spustilo 10 ekipa, ali su samo dve pobedile u subotu, u terminu od 13 časova.

Pobedili su Novi Pazar i Sloboda.

Novi Pazar je pred 3.000 navijača pobedio golčinom Dejana Rusmira niški Radnički i dospeo u grupu timova koji se nalaze od trećeg do šestog mesta sa 24 boda.

Rusmir je odbitak posle kornera uhvatio volej levom nogom i loptu poslao u rašlje golmana Nišlija, dovoljno za tri boda i najbolju polusezonu od kako su Pazarci u Super ligi.

Zanimljivo, meč u Pazaru je nakratko prekinut u prvom poluvremenu posle izbacivanja parole od strane domaćih navijača na kojoj je pisalo: Kradete nas mnogo i to je bruka vasa, Mažić je vaš pion, ali pobeda je naša.

To nije sve, jer je nešto kasnije i pomoćni sudija pogođen grudvom u glavu, pa je morala da mu se ukaže medicinska pomoć. 

Sloboda je sa po golom u oba poluvremena slavila na Voždovcu (strelci Pejović i Galvao), a junak meča i pored svega je bio golman Užičana Ranković koji je nekoliko čistih golova sprečio.

Sloboda se konačno pomerila sa pretposlednjeg mesta Super lige.

OFK Beograd je doneo bod iz Pećinaca i pored bolje igre od Donjeg Srema i prezimeće u sredini tabele, dok su Napredak i Javor, odnosno Spartak i Rad odigrali mečeve za zaborav, bez golova.

Čukarički i Partizan su počeli meč u 15 časova, Zvezda dočekuje Vojvodinu od 17. U nedelju igraju Jagodina i Radnički iz Kragujevca.

15. kolo 

Napredak - Javor 0:0

Donji Srem - OFK Beograd 1:1

(Sinđić 71 - Čavrić 60)

Voždovac - Sloboda 0:2

(Pejović 12, Galvao 72)

Spartak - Rad 0:0

Novi Pazar - Radnički Niš 1:0

(Rusmir )

Čukarički - Partizan 15

Crvena zvezda - Vojvodina 17

Nedelja

Jagodina - Radnički Kragujevac

Tabela: Partizan 30, Crvena zvezda 29, Radnički Niš (+1) 24, Jagodina 24, Vojvodina 24, Novi Pazar (+1) 24, Čukarički 22, Spartak (+1) 21, Napredak (+1) 17, OFK Beograd (+1) 17, Voždovac (+1) 16, Radnički Kg 16, Sloboda (+1) 16, Javor (+1) 15, Donji Srem (+1) 14, Rad (+1) 11.

Početak prolećenog dela zakazano je za 23. februar 2014.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA