STOJANOVIĆ: Na upravi je da odluči da li ostajem!

Strateg crveno-belih veruje da je iza njegovog tima dobra polusezona, uprkos problemima sa kojima su se suočavali, a odluku o svojoj sudbini očekuje u narednih nekoliko dana

  • 4

Trener fudbalera Crvene zvezde, Slaviša Stojanović rekao je da će odluka o njegovom ostanku na klupi crveno-belih biti poznata u narednih nekoliko dana.

- Sešću ovih dana sa ljudima iz uprave kluba i popričati otvoreno. Dogovor je bio da na zimu vidimo gde smo. Odluka je na njima, a ja želim da se smirim i odmorim. Potrebno je da se slegnu utisci.

- Mislim da je iza nas relativno dobra polusezona, ako se izuzmu svi problemi sa kojima smo se suočavali. Napravićemo analizu da vidimo da li smo mogli bolje i šta je bio maksimum -  rekao je Stojanović na proslavi 22 godine od osvajanja titule prvaka sveta na stadionu Marakana.

Crvena zvezda je jesenji deo sezone završila na drugom mestu na tabeli Superlige sa 32 boda, jednim manje od vodećeg Partizana.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goxy

    8. decembar 2013 | 17:03

    Aman ljudi dzaba, mozemo i Guardiolu da dovedemo, nije to problem.. Budimo realni igraci nemaju blage veze... Nesposobni, spori, bez tehnike, ne zalazu se, jedino im bog dao moc da trce, a vala ni to ne umeju... Sve je dzaba....

  • CZBG

    9. decembar 2013 | 02:53

    Uzimamo titulu

  • Dexter

    8. decembar 2013 | 22:00

    Kakvi fudbaleri takav i trener,sto bi rekao nas narod:NASLA KRPA ZAKRPU...!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA