Zbog ove seksi Paragvajke brazilski klub preskače lige (FOTO)

Iako je rođena u Paragvaju Rosana Torales više voli da je nazivaju Brazilka jer već sedam godina živi tamo i radi kao nutricionista u niželigašu Boavisti koja je obezbedila plasman u viši rang naredne sezone

  • 3

Rođena kao Paragvajka, seksi i atraktivna Rosana Tolares više voli kada je nazivaju Brazilka s obzirom na to da već sedam godina živi u zemlji sambe i kafe i obavlja posao nutricioniste  u fudbalskom klubu Boavista koja se takmiči u Seriji D.

Ova 26 - godišnja lepotica, prema izboru navijača, glavni je razlog za plasman Boaviste u viši rang naredne sezone jer je uspela da dotera u red mnoge fudbalere.

Mnogi u Brazilu je porede sa Larisom Rikelme, ali ova naturalizovana Brazilka ne želi da se, na Larisin način, proslavi u fudbalu.

Velike nade polaže u svoje znanje koje je stekla završenim fakultetom i želja joj je da jednog dana bude u stručnom štabu brazilskog nacionalnog tima.

Iako izgleda kao milion dolara Rosana ističe da nikada do sada nije dobila nijednu nepristojnu ponudu od nej+kog od 23 fudbalera koliko Boavista ima i da uživa veliko poštovanje čelnika kluba.

Kao i većina u današnje veme ova Brazilka dosta vremena provodi na društvenim mrežama gde ima veliki broj pratilaca koji uživaju u seksi fotkama iz njenog svakodnevnog života, pogotovo iz teretane.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA