OSIPA SE VOJVODINA: Posle trenera Nikolića, lale napustio i golman Delač!

Hrvatski čuvar mreže odlučio da napusti Novi Sad posle samo šest meseci jer je izgubio mesto prvotimca, a i klub mu duguje određenu svotu novca

  • 1

Nema mira u Fudbalskom klubu Vojvodina! Posle odluke trenera Marka Nikolića da napusti klupu ''lala'', na isti korak se odlučio i hrvatski čuvar mreže Matej Delač, koji već duže vreme nije u planovima Novosađana.

Delač, koji je letos stigao na pozajmicu iz Čelsija, odlučio je da napusti Vojvodinu posle samo šest meseci, što je potvrdio i preko svog Tviter profila.

- Hvala svim navijačima, Upravi, igračima i trenerima u FK Vojvodini. Ovih šest meseci je bilo predivno. Dobili ste jednog novog navijača - napisao je Delač.

Hrvatski golman dospeo je u žižu javnosti posle odluke da sa 6.000 evra donacije pomogne bolesnom navijaču kluba Stojanu Kolarovu kako bi mogao da ode na operaciju u Pariz.

- Koliko novca je još potrebno? Ja ću platiti sve - istakao je tada Delač i kupio srca svih navijača jednog od najstarijih klubova u Srbiji.

Iako je od početka sezone bio standardan među stativama ''lala'', Delač je neobjašnjivo sklonjen na klupu dok je na njegovo mesto došao veteran Srđan Žakula.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Čučuk Stanoje

    9. decembar 2013 | 17:17

    Raspad , šteta bili su na pragu da počnu da budu dobri.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA