Nikolić u Partizan dovodi i Vulićevića!

Smena trenera Partizana Vuka Rašovića sve izvesnija, a na njegovo mesto gotovo sigurno dolazi bivši trener Vojvodine Marko Nikolić. Ukoliko Nikolić dođe u tabor crno-belih sa sobom dovodi i Miroslava Vulićevića

  • 11

Marko Nikolić je sve izvesnije novi šef stručnog štaba Partizana. Aktuelni trener crno-belih Vuk Rašović  u ponedeljak je održao tradiconalin brifing sa novinarima gde nije nagovestio da je bivši na klupi srpskog šampiona, ali informacije koje dolaze iz Humske jasno daju nazanake da su čelnici kluba uveliko počeli da traže novog trenera, a izbor je pao na bivšeg trenera Vojvodine.

Kako "Sport" saznaje vodeći ljudi Partizana će se sastati u utorak, prvo međusobno na Upravnom Odboru, a zatim i sa Vukom Rašovićem, kako bi se podvukla crta učinjenog tokom jesenjeg dela sezone. Javna je tajna da se predsednik Partizana Dragan Đurić posle poraza u "večitom derbiju" sastao sa Markom Nikoliće u prostorijama "Veterinarskog zavoda" gde se načelno dogovorio sa trenerom.

Nikolić u Humsku ne bi trebalo da dođe sam. On bi u Partizan sa sobom poveo i desnog beka Vojvodine Miroslava Vulićevića kome ističe ugovor sa klubom iz Novog Sada ove zime. Vulićević je i letos povezivan sa crno-belima, ali do realizacije transfera nije došlo.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs/Sport)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA