Poljska pevačica upecala golmana Arsenala (FOTO) (VIDEO)

Atraktivna Marina Luščenko nova je ljubav Vojčeha Šćešnija koji je jedan od najzaslužnijih što ''tobdžije'' suvereno drže prvo mesto Premijer lige

  • 2

Fudbaleri Arsenala kidaju ove sezone u Premijer ligi i suvereno drže prvo mesto od samog početka, a svakako jedan od najzaslužnijih za to jeste golman Vojčeh Šćešni koji je, prema njegovim rečima, inspiraciju za dobre odbrane našao u druženju sa atraktivnom poljskom pevačicom Marinom Luščenko.

Iako su ''tobdžije'' u poslednjem kolu odigrale samo 1:1 sa Evertonom, Poljak je neposredno posle meča na svom Fejsbuk profilu dao zanimljiv komentar.

- Srećan sa.....Marinom Luščenko - pisalo je u Šćešnijevom statusu.

I sama Marina, koja se u domovini bavi glumom, manekenstvom i pevanjem, podelila je zajedničku fotografiju i istakla je da je srećna u vezi sa golmanom.

Da su skladan par potvrdilo je i nekoliko reprezentativnih kolega Šćešnija kao što su prvotimci Dortmunda Levandovski i Blaščikovski koji su lajkovali status golmana Arsenala.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA