BOKS: "Bosanac" vlada u srednjoj kategoriji IBF-a! (VIDEO)

Adnan Ćatić, inače Nemac bosanskog porekla, u meču za titulu prvaka sveta bio je bolji od Darena Bakera posle prekida u drugoj rundi

  • 6

Svet ima novog bokserskog šampiona u srednjoj kategoriji - Feliksa Štruma! U meču za titulu Nemac je sudijskim prekidom savladao Darena Barkera u drugoj rundi!

Rođeni Bosanac, čije je pravo ime Adnan Ćatić, dva puta je slao svog protivnika na pod, ali je Barker uspeo da se pridigne iz teških situacija. Ipak posle serije udaraca koje je primio, Barker je iščašio kuk zbog čega je njegov trener zatražio od sudije prekid meča.

Barker je bio pomalo iznenađen sudijskom odlukom, ali je moramo da se pomiri sa porazom dok je nekadašnji VBO i dvostruki VBA šampion započeo sa slavljem.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

  • Bosnjak

    10. decembar 2013 | 22:29

    Sve cestitke Adnanu .Inace nije bosanac vec Bosnjak koji boksuje za Nemacku.Nije jedini Bosnjak koji je uspjesan u ovom sportu,prvak svijeta u teskoj kategoriji u verziji WBO Mark Hukic-Huk po 9-ti put je Sandzaklija i takodje brani boje Nemacke kao i Enad Licina Sandzaklija koji je interkontinentalni prvak svijeta u IBF verziji takodjer boksuje za Nemacku .Dakle Bosnjaci su udraci sem takvi !!!

  • Np

    10. decembar 2013 | 21:53

    Bravo Zmaju

  • T

    10. decembar 2013 | 20:19

    Četvrti put svjetski prvak :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA