Galatasaraj posle 18 i po sati eliminisao Juventus! (FOTO) (VIDEO)

Turski šampion se plasirao u osminu finala Lige šampiona posle pobede u nenormalnim uslovima. Gol odluke Veslija Snajdera

  • 5

Meč poslednjeg kola Lige šampiona koji je počeo u utorak od 20.45 završio se pobedom Galatasaraja, okončan je posle više od 18 sati. Oluja, sneg i vejavica koji su u utorak uveče bili jači od bilo čega u Istanbulu, nastavila se i u sredu, ali se crvena lopta ipak kotrljala stadionom turskog predstavnika, a turski klub je napravio veliko iznenađenje pobedom nad prvakom Italije od 1:0 (0:0).

 

Istanbul i Galatasaraj žive!

 

Zahvaljujući ubitačnoj vezi Drogba - Snajder turski klub je ponovo u osmini finala i imaće mogućnost da ponovi sezonu Lige šampiona iz snova - prošle godine je dogurao do četvrtfinala.

 

 

Gol odluke u meču koji je nastavljen od 32. minuta, postigao je holandski reprezentativac, šest minuta pre kraja, kada je prosleđenu loptu od strane Drogbe elegantno plasirao iza Bufona i doveo do erupcije na Bosforu.

 

 

Galatasaraj će igrati u osmini finala, Juventus je još jednom razočarao u elitnom takmičenju, ali će nastaviti evrosezonu u Ligi Evrope na proleće.

 

 

Pročitajte ostale rezultate mečeva odigranih u utorak.

 

Tabela grupe B

 

Real Madrid 16

 

Galatasaraj 7

 

Juventus 6

 

Kopenhagen 4

 

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA