BRAVO ŠUMADINCI: Radnički u drugoj fazi Evrokupa!

Izabranici Miroslava Nikolića sjajnog igrom i pobedom protiv litvanaskog Neptunasa obezbedili prolaz u narednu fazu Evrokupa

  • 0

Srbija će u drugoj fazi Evrokupa imati minimum dva učesnika. Posle Crvene zvezde koja je učešće u nastavku ovog takmičenja obezbedila kroz Evroligu u sredu je i Radnički izvadio vizu za prolaz dalje. Kragujevčani su u hali "Jezero" ubedljivo savladali litvanski Neptunas rezultatom 91:81 (31:20, 22:16, 19:17:19:28).

Izabranici Miroslava Nikolića su sve rešili u prvom poluvremenu koje su dobili sa čak 17 poena razlike. Gosti sa Baltika su u drugom delu utakmice pokušali sve ne bi li se vratili u igru, ali sve što su mogli je da prednost spuste na pristojan nivo.

Najbolji kod domaćina bili su Sava Lešić sa 20 poena i Nikola Kalinić sa 17 poena, dok je kod gostiju naistaknutiji pojedinac bio Ulanovas sa 17 datih koševa.

Radnički je ovom pobedom obezbedio treće mesto u grupi, a eventualnim trijumfom u narednom kolu protiv Bešiktaša u Turskoj, Kragujevčani bi mogli i do druge pozicije.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA