Malaga "ubila" Saragosu, Levante dobio Espanjol u gostima

Tim Ivana Obradovića "popio" pet golova na gostovanju. Levante u finišu do tri boda protiv Espanjola.

  • 0

U subotnjem programu španske Primere, na četiri meča samo je jedna ekipa osvojila tri boda. Malaga je bila ubedljiva protiv Saragose (5:1), dok je Levante u finišu stigao do bodova u Barseloni protiv Espanjola

Malaga je igrala opušteno protiv fenjeraša Saragose, čak i dozvolila da tim našeg Ivana Obradovića povede preko Arande u 23. minutu.

Međutim, onda su se domaćini razgoropadili, čekali još dvadesetak minuta do izjednačujućeg gola (Fernandez), a u drugom poluvremenu potpuno razmontirali najsmešniji tim Primere.

Golove kao na traci postizali su gostujući defanzivac Da Silva, Demikelis, Isko i Rondon. Sve u dvadeset minuta dobro fudbala.

Malaga se ovim trijumfom vratila se na petu pozicij Primere.

U duelu dve ekipe koje žele izlazak na evropsku scenu naredne sezone, Levante je odneo bodove sa stadiona Espanjola. Gosti iz Valensije su dugo bili u vođstvu u prestonici Katalonije posle gola Barala, ali je Uče 15 minuta pre kraja izjednačio. Kada se mislilo da će se i treći remi 1:1 desiti u subotu u Primeri, sevnula je levica Suareza sa dvadesetak metara. Levante će bar do sutra uveče da bude četvrtoplasirani tim španskog prvenstva.

Rezultat 1:1 postignut je i na prva dva meča dana. Hetafe je u Sevilji protiv Betisa četvrti put uzastopno ostao bez pobede, dok je Sporting drugu godinu za redom napustio Santander neporažen.

24. kolo Primere

Betis-Hetafe 1:1 (0:0)

(Molina 51-Dorado autogol 55)

Rasing-Sporting 1:1 (0:1)

(Stuani penal 74-Baral 42)

Espanjol-Levante 1:2 (0:1)

(Uče 74-Valdo 24, Suarez 90+)

NEDELJA

Viljareal-Bilbao (12)

Rajo Valjekano-Real madrid (16)

Osasuna-Granada (18)

Sosijedad-Majorka (18)

Valensija-Sevilja (18)

Atletiko Madrid-Barselona (21,30)

Tabela: Real Madrid 61, Barselona 51, Valensija 40, Levante 35...

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA