NAJJAČA FUDBALSKA REKLAMA: Plašite se Čileanaca! (VIDEO)

Holandija i Čile odigraće svoju utakmicu u grupnoj fazi Svetskog prvenstva tek 23. juna 2014. godine, međutim, u Čileu su već počeli sa najavama i širenjem optimizma za taj meč

  • 1

Reklame koje se bave motivima predstojećeg Svetskog prvenstva u fudbalu, već su počele da se vrte na malim ekranima, a najnovija stiže iz Čilea. Jedna pivara iz ove južnoameričke zemlje iskoristila je za marketinške potrebe utakmicu koja će se u okviru grupe B odigrati između njihove reprezentacije i Holandije.

U ovom propagandnom videu, Čileanci su se poigrali sa "lalama", predstavivši situaciju tako da izgleda kao da se Holanđani plaše meča protiv njih.

U reklami, jedna vatrena navijačica "narandžastih" dolazi kući i odlazi na tuširanje u kupatilo, a onda kreće poznata scena iz horor filmova, neko se pojavljuje u njenom stanu, a kada ona izađe ispod tuša, na ogledalu je ispisano "ČILE", a sve to prati njen vrisak.

Uz Holandiju i Čile, u grupi B na planetarnom šampionatu su još Španija i Australija.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA