ŽURKA U ENGLESKOJ: Braća Ture u hitu iz devedesetih! (VIDEO)

Pravi hit među mlađim stanovnicima britanskog ostrva, koji izlaze po diskotekama, je kada di-džej prekine muziku, oni počnu da pevaju pesmu posvećenu braći fudbalerima iz Obale Slonovače

  • 0

U noćnim klubovima u Velikoj Britaniji trenutno je najveći hit skandiranje posvećeno braći Jaji i Kolo Tureu, fudbalerima iz Obale Slonovače koji nastupaju za premijerligaške klubove.

Interesantno je da je ovo popularno među svima, i navijačima klubova za koje oni igraju, Kolo u Liverpulu, Jaja u Mančester sitiju, ali i u svim drugim gradovima. Sve je počelo u oktobru u Njukaslu, zatim se nastavilo u Liverpulu i Kardifu, a najnoviji snimak stigao je iz jedne diskoteke u Birmingemu.

Di-džej je prekinuo pesmu koja je u tom trenutku išla preko zvučnika i svi su odjednom krenuli da pevaju: "Jaja, jaja, jaja, jaja, Ture, Kolo", a ovaj fenomen i dalje nastavlja da se širi Ostrvom i moćiće da se čuje sve češće naročito tokom novogodišnjih i božićnih praznika.

Ova pesma je prepev poznatog hita iz 90-ih "No  limit" grupe 2 Anlimited, a u Srbiji je mnogo poznatiji kao najveći domaći hit iz tog perioda koji izvodi Ivan Gavrilović.

Sličnu stvar je doživeo kapiten Mančester sitija, i Jaja Tureov saigrač Vensan Kompani kome su navijači "građana" i reprezentacije Belgije prepevali hit "Mrs Robinson".

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA