Isti broj ljudi na TV gledao rukometašice Srbije i meč Milan-Ajaks!

Pobedu rukometašica Srbije nad Danskom gledalo je preko TV-a 1.300.000 ljudi, dok je meč između Crne Gore i Francuske posmatralo 600.000 ljudi

  • 0

Utakmicu Svetskog prvenstva u rukometu za žene, između reprezentacija Srbije i Danske, koja je prenošena na prvom programu Radio-televizije Srbije, u sredu uveče, gledalo je čak 1.300.000 gledalaca, koliko je gledalo i direktan prenos meča Lige šampiona Milan-Ajaks, na drugom kanalu Javnog servisa.

Još jedan podatak koji pokazuje da vlada veliko interesovanje za rukometnu planetarnu smotru koja se održava u našoj zemlji, makar putem malih ekrana, jeste i to da je meč Crna Gora - Francuska putem televizijskih prijemnika gledalo 600.000 ljudi.

Uprkos tome što su utakmice slabo gledane uživo, pretpostavlja se da će za završnicu turnira biti prava jagma za ulaznicama, jer tada i selekcija Srbije dolazi u Beogradsku arenu, gde će se završnica takmičenja održavati.

U četvrtak je u sklopu organizacije Svetskog prvenstva priređen seminar u hotelu Hajat, koji je organizovao Rukometni savez Srbije, a tema je bila "Medijski uticaj rukometa na evropsku sportsku scenu".

Kao gosti predavači bili su predsednik RSS-a Velimir Marjanović, predsednik AIPS rukometne komisije Ginter Fojstlinger, šef službe Evropske rukometne federacije za odnose sa medijima Džej Džej Roland i portparol Francuskog rukometnog saveza Nadež Kole.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA