DŽAJIĆ: Dočekujemo proleće bez Karadžića!

Prvi čovek Crvene zvezde uveren je da će prolećni deo šampionata početi bez Toleta kao predsednika FSS

  • 11

Legenda srpskog fudbala i predsednik Crvene zvezde Dragan Džajić istakao je da odustajanje Dejana Stankovića od fotelje prvog čoveka FSS ne znači da će aktuelni predsednik Tomislav Karadžić ostati na tom mestu.

- Ne verujem da će Karadžić ostati, svakako će otići. Da li za mesec ili 20 dana, ne znam, ali prolećni deo prvenstva neće početi sa njim - rekao je Džajić, i dodao:

- Iznosili smo nezadovoljstvo, tražimo promene i sada. Sledeći potez je na FSS i Karadžiću. Pratićemo situaciju i trebalo bi da razgovaramo sa ljudima iz FSS. Sviđalo se to nekome ili ne, imaćemo stav oko prvog čoveka i selektora. Drugih ambicija nemamo, samo da se igra fer i pošteno.

Prvi čovek ''crveno-belih'' je napomenuo da je njegov klub dao podršku Stankoviću, koji je još prilikom posete na ''Marakani'' rekao da nije doneo konačnu odluku o kandidaturi.

- Da smo saznali da želi da se kandiduje, imali bismo sednicu UO tim povodom. Sigurno se ne bismo protivili. Međutim, on najbolje zna i verujem da je dobro razmislio. Deki je ponikao u Zvezdi i od mene će uvek imati podršku - rekao je Džajić.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs/Sportski žurnal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • CZBG

    13. decembar 2013 | 08:10

    Molim te ali molim te prestani sa izjavama i počni nešto da radiš,ALI MOLIM TE.Juri sponzore,gazprom za veće pare,dovodi lukovića,isplaćuj plate,i uložite vi iz uprave neke pare,zadržite ovaj tim,titula mora ove godine..ALI MOLIM TE samo prestani da se baviš izjavama i saopštenjima nemamo od toga ništa..Ako ti imaš igrača koji će sa 20,25,30m dati gol,ne može tole tu ništa niti ti smeta.Mani se više saopštenja

  • stojke

    13. decembar 2013 | 08:19

    On ti je kriv za katastrofalnu igru i dug kluba od 60 miliona??? Ili ti je to opet sastavljao Vesic i Coki??

  • Lala

    13. decembar 2013 | 08:47

    Dzajicu ne lupaj gluposti, sta nisi znao da Stankovic hoce da se kandiduje ? Cela Srbija znala samo vi u Zvezdi niste, bas zalosno!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA