Čuvar pokrao šampionsko prstenje Lejkersa!

Los Anđeles Lejkersi su već drugi put ove godine na meti lopova, a ovoga puta je radnik obezbeđenja pokrao šampionsko prstenje, ali je nakon nekoliko dana uhapšen

  • 0

Jedan od čuvara u trening centru Los Anđeles Lejkersa, Edi Monteroso, uhapšen je zbog krađe šampionskog prstenja koje su "jezerdžije" osvojile 2009. i 2010. godine, a takođe je uzeo i 20.000 dolara iz poklon-kartica.

Zato što je bio radnik obezbeđenja, policija u početku nije sumnjala na njega, i sasvim slučajno su ga otkrili kada su pretražili njegovu kuću i u njoj pronašli ukradene stvari.

Lukavog čuvara sreća baš nije htela, zato što i u slučaju da mu je krađa uspela ne bi mogao da zaradi mnogo na prstenju, jer su oni u stvari kopije, tako da ne pripadaju nikome od zaposlenih.

Klub iz Los Anđelesa je baš malerozan ove godine po pitanju krađa, jer im je ovo druga u poslednjih 12 meseci. Pre ovog slučaja, u martu ove godine, nekadašnjem "jezerdžiji", Ej Si Grinu ukradeno je šampionsko prstenje iz 1987, 1988. i 2000. godine.

Nakon svih ovih dešavanja dve stvari su jasne. Prva je da su Lejkersi osvojili mnogo titula prvaka NBA lige, a druga da im je potrebno bolje obezbeđenje.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA