Kinzijev smeč najbolji potez Evrolige, na listi još Nelson i Milosavljević (VIDEO)

Fenomenalna rampa Amerikanca nad Bojanom Bogdanovićem iz Fenerbahčea zasenila sve poteze Evrolige* Potez Miloša Teodosića drugi na listi

  • 2

Košarkaš Partizana Tarens Kinzi našao se na prvom mestu najboljih poteza 9. kola Evrolige a njegova rampa u stilu odbojkaškog smeča zadivila je sve.

On je u jednom od možda ključnih napada Fenera nadskočio Dragana Milosavljevića i smečovao tursko krilo Bojana Bogdanovića kome je zalepio blokadu, posle koje je lopta odletela do petog reda tribina.

Drugo mesto zauzeo je srpski reprezentazivac Miloše Teodosić i njegova odlična asistencija protiv Barse...

Demarkus Nelson je zauzeo devetu poziciju sa zakucavanjem na meču protiv Laborala, dok je zakucavanje Gagija Milosavljevića protiv Frenerbahčea na sedmoj poziciji.

Pogledajte 10 najboljih poteza 9. kola Evrolige:

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dača

    14. decembar 2013 | 12:18

    Ovo mi miriše na nešto dobro skoro u svakom kolu ima partizana a i kolo se ok reće polako u pravi smer zahvaljujući trudu i radu želji i strpljenju borbi i poštenju nastavite samo tako a para će biti docice para po sebi samo i to u ovaj partizan ovo je poruka igračima da veruju u partizan da veruju u sebe i ostanu u partizan na duge staze kao što rekoh biće para samo rad i trud i uspeh partizana će biti java

  • Čvarkov

    14. decembar 2013 | 11:41

    Kinsey!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA