Evroliga: Partizan se u Segedinu oprostio od evropske titule

U odlučujućem meču, crno-beli poraženi u Segedinu 8:9 i završili takmičenje u Evropi za ovu sezonu

  • 0

Vaterpolisti Partizana nisu uspeli da odbrane titulu šampiona Evrope. U odlučujujćem meču grupne faze takmičenja crno-beli su u direktnom okršaju poraženi u Segedinu od istoimenog domaćina sa 9:8 i tako završili svoje učećće u evro-takmičenjima o sezone.

Sve do treće četvrtine, srpski šampion je bio ravnopravan sa Segedom i činilo se da može da napravi podvig i ostvari trijumf koji bi ga odveo u četvrtfinale Erolige. Nažalost, Mađari su u tom periodu prelomili meč. Imao je Mitrović šansu da vrati Partizan u život, ali je prmašio peterac. Nešto kasnije, Čaba Kiš je ovdeo Seged do prednosti od tri gola (9:6) i tada je sve bilo jasno.

U samom finišu utakmice, crno-beli su smanjili prednost Mađara preko Mandića i Radovića na 9:8, ali to je bilo dovoljno samo za častan oproštaj od Evrope i titule prvaka Starog Kontinenta. Pored Segeda, plasman u četvrftinale iz iste grupe je obezbedio i Vašaš.

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA