ROSEL GVARDIOLI: Vrati se u Barsu kad god hoćeš!

- Meni će biti jako teško da unapredim klub zbog svega što je on uradio. Vrata Barselone za njega su uvek otvorena - rekao je predsednik Barselone o bivšem trofejnom treneru

  • 1

Predsednik fudbalskog kluba Barselona Sandro Rosel rekao je da je trener minhenskog Bajerna Pep Gvardiola najbolji u istoriji i da može da se vrati u "Blaugranu" kada god poželi.

Gvardiola je proletos priznao da nije u dobrim odnosima s predsednikom bivšeg kluba, zamerajući mu na nekorektnim komentarima u španskim medijima. Ipak, Rosel ne bi imao ništa protiv da se Španac vrati u klub u kom je ostvario ogromne uspehe.

- Moraćete da pitate Gvardiolu zašto je napustio klub. On je po mom mišljenju najbolji trener u istoriji Barselone. Meni će biti jako teško da unapredim klub zbog svega što je on uradio. Vrata Barselone za njega su uvek otvorena. Ipak, za sada ekipu dobro vodi Tata Martino i ima najviše moguće ciljeve. On je hrabar i poznaje dosta dobro fudbal - rekao je Rosel za katarski sajt "Stadion Plus".

Gvardiola je trener Barselone bio od 2008. do 2012. godine i za to vreme je osvojio 14 trofeja od čega su tri titule Primere, dva nacionalna kupa, tri Superkupa Španije, dve Lige šampiona, dva Superkupa Evrope, kao i dva Svetska klupska prvenstva.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nikola

    14. decembar 2013 | 14:43

    Strasno antipatican i ljigav tip je ovaj Rosel,znaci strasno!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA