SVI U ARENU: Na Koreju za 200 dinara!

Rukometni savez Srbije obezbedio je specijalnu cenu ulaznica za utakmicu između srpskih rukometašica i Južne Koreje, kako bi što veći deo publike došao u Kombank Arenu i pružio podršku našim rukometašicama u meču osmine-finala svetskog šampionata

  • 1

Rukometni savez Srbije je u dogovoru sa Svetskom rukometnom federacijom, odobrio specijalnu cenu karata za utakmicu osmine-finala Svetskog prvenstva za žene, između Srbije i Južne Koreje koja se igra u ponedeljak od 20:45. Cena ulaznica za nivo 400 Kombank Arene biće samo 200 dinara.

Srpska kuća rukometa se odlučila na ovakav potez kako bi što veći broj gledalaca prisustvovao meču i pružio podršku izabranicama Saše Boškovića u jednoj od najvažnijih utakmica na šampionatu sveta i pogurao srpski nacionalni tim u dalji plasman i borbu za medalje.

Ova akcija važi samo za meč između selekcije Srbije i Južne Koreje, a rukometni savez je pozvao sve ljubitelje rukometa i one koji navijaju za Srbiju da dođu u Arenu i svojim navijanjem pomognu Andrei Lekić, Katarini Tomašević i ostalim da se plasiraju u četvrtfinale.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bobo

    14. decembar 2013 | 15:53

    200 dinara? A u Nisu od 400 pa nagore!!! Stvarno vam svaka cast.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA