Džeremi Lin "najke" 130 dolara

Najveća svetska kompanija za proizvodnju sportske opreme napravila je posebne patike posvećene kineskoj NBA senzaciji

  • 0

Kompanija za proizvodnju sportske opreme "Najk" pustila je u prodaju patike posvećene NBA senzaciji Džeremiju Linu, koje je ovaj momak nosio u petak na meču dolazećih zvezda prvog dana Ol star vikenda. Patike posvećene Linu u osnovi su svetloplave, sa belim i narandžastim aplikacijama.

Najk je saopštio da su patike proizvod njihove vrhunske tehnologije i da u potpunosti odgovaraju igračima profila Džeremi Lina. Koštaju 130 dolara, a ono što će verovatno razočarati Linove obožavaoce jeste činjenica da nisu potpisane.

Džeremi Lin jer prvi američki košarkaš kineskog porekla sa diplomom Harvarda, a ove sezone je postao svetska sportska senzacija broj jedan posle samo 12 nastupa za Njujork Nikse. Lin u svojoj prvoj NBA sezoni postiže prosečno 14,4 poena i ima 5,8 asistencija.

U njegovu čast jedna kompanija iz Njujorka napravila je sladoled, a njegova oprema sa debija za Nikse prodata je na internet aukciji za 40.000 dolara.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA