KASALICA: Bolje da se rastanem sa Zvezdom!

Užičanin u redovima tima sa Marakane nezadovoljan je statusom u ekipi, kao i pozicijom krila na kojoj ne može da pruži svoj maksimum

  • 8

Fudbaler Crvene zvezde Filip Kasalica razmišlja da li da ostane u klubu sa Marakane, s obzirom na to da ne dobija šansu da igra na poziciji centralnog napadača, na kojoj je pre dolaska među crveno-bele u dresu Slobode bio drugi strelac prvenstva Srbije.

- Došao sam u Zvezdu kao drugi strelac lige i centralni napadač, a već dugo ne dobijam šansu na svojoj poziciji. Uvek su prednost imali drugi, a za mene su rezervisana mesta po krilima, bilo da sam starter ili da ulazim s klupe, kao što je uglavnom slučaj u poslednjih šest meseci. Na tim pozicijama ne mogu da pružim ni blizu koliko u sredini napada - rekao je Kasalica za Večernje novosti.

Pitanje lojalnosti 24-godišnjeg Užičanina prema crveno-belom dresu nikada nije dovođeno u pitanje, ali se plaši da zbog stagnacije ne izgubi mesto reprezentativca.

- Spreman sam da ostanem i moj stav nije da po svaku cenu odem. Hoću titulu sa Zvezdom, to je moj veliki san i želim da dam maksimalan doprinos osvajanju trofeja. Ali, s druge strane, ne želim da stagniram ili da izgubim status reprezentativca, pa ukoliko neću dobijati priliku koju zaslužujem, onda je bolje da se rastanemo - zaključio je Kasalica.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs/Izvor: Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srbin

    14. decembar 2013 | 23:48

    Kasalica padalica!Kako sejes,tako ces da zanjes...Sve ti se sada vraca za godine glumatanja,foliranja,padanja,unosenja sudijama u lice...

  • Mala iz predgradja

    14. decembar 2013 | 23:38

    Nacekaces se ako titulu cekas...:-) nego ti gledaj od cega ces da prezivis...putuj igumane ne brini za manastir...

  • MikiGrobar

    15. decembar 2013 | 06:20

    Doveli brdo igraca pa sad kad nemaju ni za sampon sad bjeze ko djavo od krsta

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA