Turski BEKO sponzor srpske košarkaške lige!

Turska kompanija, koja godinama ulaže u košarku i već je sponzor nemačkog i turskog šampionata, rešila je da uloži i u našu nacionalnu ligu kako bi postala još bolja

  • 2

Turska kompanija za proizvodnju i prodaju bele tehnike BEKO postaće generalni sponzor Košarkaške lige Srbije (KLS), saznaje Telegraf. Pregovori su uspešno završeni i turska kompanija finansiraće domaće takmičenje u naredne dve godine.

Zanimljivo je da je saradnju BEKA i KLS lige završio potpredsednik KSS Dejan Bodiroga, koji inače nije zadužen za domaća takmičenja, već samo za reprezentaciju.

Kompanija BEKO je inače sponzor i turske košarkaške lige, kao i košarkaške federacije Turske, a sponzorišu i košarkašku Bundes ligu u Nemačkoj...Ugovor bi trebalo da bude potpisan u narednih nekoliko dana, a trajaće, kako nezvanično saznajemo, dve godine.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • AJDE?

    16. decembar 2013 | 14:46

    Hahaha da, baš im je cilj da nam košarka bude bolja. Nikakvu korist oni tu ne očekuju.

  • Kiza

    16. decembar 2013 | 16:41

    BEKO nije Turska nego Emgleska kompanija koja je Turcima prodala licencu za koriscenje imena isto kao sto su Nemci prodali licencu Turcima za firmu GRUNDIG.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA