Van Persi najplaćeniji igrač Arsenala u istoriji?

Arsen Venger ne želi da ostane bez udarne igle tima, na koga su oko bacili Real Madrid i Milan, pa žuri da privoli centarfora "lala" na novi ugovor

  • 0

Napadač Arsenala Robin van Persi mogao bi uskoro da postane najplaćeniji igrač u istoriji "tobdžija" pošto se čelnici ekipe spremaju da mu ponude novi ugovor po kojem bi Holanđanin primao 150.000 funti nedeljno.

Arsen Venger, menadžer ekipe sa "Ešburton Grouva", ne želi da ostane bez udarne igle tima, na koga su oko bacili Real Madrid i Milan, pa žuri da privoli centarfora "lala" na novi ugovor. Važeći ističe u leto 2013. godine, pa je krajnje vreme da se produži, pošto bi u suprotnom Van Persi mogao već narednog januara da ode bez obeštećenja.

Pored nedeljne plate, Venger i Arsenalov bord direktora spremni su da golgeteru tima daju i pet miliona funti samo za potpis. Engleski mediji, međutim, pišu da bi Van Persi isti taj novac, a možda i veći, mogao da dobije i u Milanu i u Madridu, s tim što bi u dresu "rosonera" i "kraljevskog kluba" konačno dobio šansu da se bori i za trofeje. U Arsenalu je za osam godina osvojio samo jedan – FA kup 2005.

U međuvremenu, Arsenal je blizu dogovora sa Mariom Geceom i Lukašom Podolskim, ali nemački internacionalci došli bi na "Emirejts" jedino u slučaju da se "tobdžije" plasiraju u Ligu šampiona.

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA