KUP SRBIJE: Voša čeka Spartak, Jagodinci na Karaburmi!

U polufinalu takmičenja igraće se dvomeči, a branilac trofeja igraće protiv "romantičara", dok će u drugom polufinalu biti vojvođanski derbi između tima iz Novog Sada i subotičkih "golubova"

  • 1

Na žrebu koji je održan u utorak, u prostorijama Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi izvučeni su parovi polufinala Kupa Srbije. OFK Beograd će se u borbi za mesto u finalu sastati sa prošlogodišnjim osvajačem ovog trofeja, ekipom Jagodine, dok će finalista prethodne sezone takmičenja u kupu, Vojvodina igrati protiv subotičkog Spartaka.

U polufinalu igraju se dva meča, "ćurani" će prvo gostovati na Karaburmi, dok će "lale" na svom "Karađorđu" dočekati tim sa severa zemlje. Te utakmice su na programu 26. marta 2014. godine. a revanš mečevi će se igrati 9. aprila. Utakmica za trofej će se odigrati 7. maja 2014. godine.

U ceremoniji izvlačenja parova učestvovao je selektor omladinske reprezentacije Srbije koja je letos postala šampion Evrope, Ljubinko Drulović.

Da podsetimo, ovo je drugi put uzastopno da u polufinalu najmasovnijeg fudbalskog takmičenja u Srbiji, neće biti timova Crvene zvezde i Partizana, a čak tri ekipe koje su igrale prošle sezone u ovoj fazi takmičenja igraće i ove, Jagodina, Vojvodina i OFK Beograd.

Vojvođanski klubovi koji će se međusobno boriti za mesto u finalu, su u četvrtfinalu izbacili najveće favorite za osvajanje ovog trofeja na početku sezone, večite rivale. "Lale" su bile bolje od Zvezde na Marakani, dok je Spartak na svom terenu savladao crno-bele iz Humske.

"Romantičari" su u prethodnom kolu Kupa izbacili užičku Slobodu, a Jagodinci bili ubedljivi protiv Donjeg Srema.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA