VUJOŠEVIĆ: Valjda će nas Mesina pustiti!

Kad je teško - Mesina, ironično rekao trener Partizana pred odlučujući meč prve faze Evrolige sa moskovskim CSKA u četvrtak

  • 6

Trener Partizana Duško Vujošević rekao je da je CSKA favorit u predstojećoj utakmici u Evroligi i poručio da se nada kako će trener Moskovljana Etore Mesina "pustiti" "crno-bele" da prođu u Top 16 fazu.

- Realno govoreći, favorit je CSKA, ali nama ostaje nada da će Mesina da nas pusti. Jer, kad je teško - Mesina - rekao je Vujošević sa jasnom aluzijom na spekulacije da je trener Fenerbahčea Željko Obradović u prethodnom kolu pustio svoj nekadašnji klub da pobedi u Istanbulu.

On je dodao da je svima jasno šta "crno-belima" donosi duel protiv CSKA.

- Zadovoljni smo što u poslednje kolo ulazimo sa šansom da pobedom dođemo do Top 16 faze. To je veliki kapital za ovaj tim, ako hoćeš da budeš šampion, moraš da trčiš sa šampionima - istakao je Vujošević.

Trener "crno-belih" podsetio je da su Moskovljani uložili skoro 60 miliona evra u tim i da srazmerno tome imaju visoke ambicije.

Upitan da prokomentariše najave da će novi selektor Srbije biti Aleksandar Ðorđević i da li je s njim neko kontaktirao, Vujošević je rekao:

- Ko god bude izabran na to mesto imaće moju punu podršku i podršku celog Partizana, kao kluba koji je dao najviše reprezentativaca. Ja sam imao jedno ružno iskustvo svojevremeno i da me je neko zvao i pitao sada, razmislio bih o tome, ali pitanje je do čega bi to razmišljanje dovelo. Svestan sam svoje pozicije, da me navijači Partizana mnogo vole, a navijače Zvezde mnogo ne vole - naglasio je Vujošević.

Prema njegovim rečima, Bogdan Bogdanović biće spreman za meč iako je protiv Budućnosti igrao pod injekcijama, kao i da neće mnogo razmišljati o meču Nanter-Fenerbahče, uprkos tome što bi pobeda turskog tima značila i prolaz "crno-belih", bez obzira na ishod meča u "Pioniru".

Amerikanac Terens Kinsi istakao je da očekuje tešku i neizvesnu utakmicu, ali i pobedu.

- Setimo se ubedljivog poraza u Moskvi, ali više od tog gubitka smeta mi što smo tada ostali bez Lea Vestermana, koji se povredio. Moramo da pobedimo, pa makar i sa jednim poenom razlike.

Utakmica 10. kola A grupe Evrolige između Partizana i CSKA igra se u četvrtak od 20.45 sati u "Pioniru".

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA