Nikolić: Već sam rekao Upravi koja dva napadača želim!

Novi trener Partizana na početku mandata prisustvovao proslavi jesenje titule i govorio o mogućem dolasku i defanzivaca - Vulićevića i Trajkovića

  • 2
Godišnji koktel fudbalskog kluba Partizan, Marko Nikolić, Dragan Đurić Foto: Marko Todorović

Novi trener Partizana Marko Nikolić nije mogao da poželi bolji početak na novom radnom mestu. Nepuna 24 sata kako je predstavljen kao novi šef struke stigao je na godišnji koktel fudbalskog kluba, na kojem je proslavljena jesenja titula.

Interesantno je da je prva pesma u slavljeničkoj atmosferi bila Severinina numera "Dobrodošao u klub...", a novi trener crno-belih kroz osmeh je prokomentarisao.

- Verovatno je to samo slučajnost - počeo je Nikolić.

Dakle, na početku slavlje, a da li će tako biti i u maju kada se budu svodili računi domaće sezone, zavisi od...

- Moramo da radimo brzo i efikasno, jer nas očekuje ozbiljan i težak posao odbrane titule - rekao je Nikolić okupljenim novinarima prilikom novogodišnjeg koktela.

Nije se libio novi trener da priča o onome što je njegovom sastavu ubedljivo najpotrebnije.

- U napadu su nam potrebna dva igrača. Saopštio sam Upravi svoje predloge i bio bih presrećan kada bih na prvom sledećem druženju mogao da vas obavestim o nekom pojačanju.

Jasno je stavio do znanja da kapiten Vojvodine i već neko vreme želja Partizana Miroslav Vulićević ima idealan trenutak za prelazak u Humsku.

- Za Vulićevića je idealan trenutak da pređe u Partizan. Drago mi je i što Trajković hoće ponovo da sarađuje sa mnom, jer je to dokaz da smo dobro radili i uspostavili hemiju - jasan je pred novinarima bio Nikolić.

Deo tima sa kojim Nikolić sarađuje već godinama stići će u Humsku, dok će i neki dugogodišnji Partizanovi stručnjaci ostati.

- Ljudi sa kojima radim i uigran smo tim već godinama će doći samnom u klub, Radoš Smiljanić, Bojan Ljotijević i Zoran Masarić, a i deo legendi Partizana Zvonko Varga, Radiša Ilić, najverovatnije i Miša Filipović, Ljubiša Ranković, kao i ceo medicinski blok, ekonomi će ostati sa nama - zaključio je Nikolić.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA