Bekrić i Jelača najbolji atletičari Beograda

Osvajač bronzane medalje na Svetskom prvenstvu u Moskvi i bacačica koplja koja je osvojila srebro na Mediteranskim igrama, najbolji su atletičari u izboru Atletskog saveza Beograda

  • 0

Atletičar Partizana, Emir Bekrić i atletičarka Crvene zvezde, Tatjana Jelača proglašeni su na svečanosti u Skupštini grada za najbolje u 2013. godini u izboru Atletskog saveza Beograda.

Bekrić je ove godine osvojio bronzanu medalju na prvenstvu sveta u Moskvi u disciplini 400 metara s preponama, kao i zlato na šampionatu Evrope u konkurenciji mlađih seniora.

Jelača je letos osvojila srebro na Mediteranskim igrama u bacanju koplja, dok je na šampionatu sveta bila deveta.

- Ovo priznanje će mi biti veliki podstrek. Ono je dokaz da se kvalitet i prave vrednosti prepoznaju. Zahvalan sam Atletskom savezu Beograda na podršci tokom karijere i trudiću se da i dalje predstavljam zemlju u najboljem svetlu - rekao je Bekrić.

U konkurenciji mlađih seniora i seniorki, lautreati su Sara Savatović (Novi Beograd) i Milan Ristić (Crvena zvezda), dok su najbolji u konkurenciji starijih juniora i juniorki Kristina Vujanić (Novi Beograd) i Aleksandar Mrđenović (Crvena zvezda).

Za najbolje klubove proglašeni su AK Partizan u konkurenciji seniora i AK Novi Beograd u konkurenciji juniora.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA