Ivana Španović u društvu lepotica koje promovišu Red Bul! (FOTO)

Srpska skakačica u dalj zajedno sa još nekoliko lepotica iz sveta sporta nalazi se na fotografijama na kojima se promoviše poznata svetska kompanija

  • 2

Red Bul je uradio set fotografija sa nekima od najboljih svetskih sportistkinja koje promovišu ovu austrijsku kompaniju. Među lepoticama iz sveta sporta koje su se fotografisale za ovu kampanju nalazi se i srpska atletičarka Ivana Španović. Na slikama se devojke nalaze van svojih borilišta i promovišu na razne načine ovaj poznati brend.

Ispod fotografija ispisani su i detalji iz sportske biografije svake od njih, a za Ivanu piše da je rođena 1990. godine i da je na takmičenjima osvojila više od 100 medalja i da joj je najveći uspeh treće mesto na Svetskom prvenstvu u atletici 2013. godine, kao i njene vrline koje je svrstavaju među najinspirativnije sportistkinje na svetu kao što su profesionalizam, stav i posvećenost.

Osim naše skakačice u dalj, čija je fotografija nazvana "Skok u slavu", na ostalim fotografijama su uglavnom devojke koje se bave ekstremnim i sportovima koji nisu baš toliko popularni poput golfa, surfovanja, atletike, skijanja, ski skokova... A Ivana se nalazi u društvu Lindzi Von, Leksi Tompson, Lolo Džons...

Ako želite da pogledate ceo set fotografija urađenih za Red Bul, kliknite ovde.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Урош

    18. decembar 2013 | 19:18

    Одличан посао, узела је добар новац за ово.. :) Одличан спортиста, лепа девојка.. :) ПОНОС СРБИЈЕ!

  • Nikolaa

    18. decembar 2013 | 23:58

    Да се мене пита, ја бих њу оженио истог момента. :)))

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA