ČILIĆ: Hvala Đokoviću što se javno zauzeo za mene!

Teniser koji je prvobitno kažnjen na devet meseci odsustva sa terena zbog doping afere, a zatim mu je kazna smanjena na četiri, vraća se na ATP tur, a u prvom intervjuu koji je dao nakon isteka kazne rekao je da mu je mnogo značila podrška koju su mu tokom tog perioda pružili drugi igrači

  • 0

Hrvatski teniser, Marin Čilić, koji je bio suspendovan na četiri meseca zbog dopinga, po prvi put je progovorio za javnost nakon suspenzije u intervjuu koji je dao za Jutarnji list. On je tim povodom govorio o svojoj doping aferi i kazao sumnja da je neko želeo da mu uništi karijeru.

- Jako skupo sam platio tu školu. Ja nisam zaslužio nemar kojim su odradili moj slučaj i pogrešno me optužili. Još uvek se pitam da li je to bio samo nemar. I dalje sumnjam da je neko želeo da mi uništi karijeru uručujući mi tu kaznu. žalosno je što zbog tog propusta niko neće odgovarati - izjavio je Čilić za Jutarnji list i dodao da mu je podrška ostalih tenisera sa Tura mnogo pomogla tokom pauze.

- Najviše su mi pomogli hrvatski teniseri Dodig, Karlović, Goran Ivanišević, njihova podrška mi je bila ključna, ali veliku zahvalnost dugujem i Novaku Đokoviću. On se javno zauzeo za mene i Viktora Troickog. Stvarno sam bio iznenađen takvim njegovim potezom, jer ne znam koji bi se teniser na njegovom mestu tako reagovao i javno se suprotstavio ITF-u i ATP-u - rekao je 25-godišnji teniser.

Čilić se trenutno priprema za novu sezonu za koju kaže da je novi teniski početak za njega, ali da su mu ciljevi i dalje najviši.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs/Izvor: Jutarnji list)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA