HEROINA TOMAŠEVIĆ: Da bi bio šampion, moraš takve da pobeđuješ! (VIDEO)

- Znali smo da će biti puna "Arena" i nosila nas je publika. Bila je fenomenalna atmosfera i borba - rekla je golman rukometne reprezentacije Srbije

  • 1

"Proradila" je Katarina Tomašević onda kada je bilo najpotrebnije! Golman reprezentacije Srbije branila je na vrhunskom nivou protiv Norvežanki u četvrtfinalu Svetskog prvenstva za rukometašice, a pred novinare u miks zoni izašla je u društvu najvažnijeg navijača - sina Petra.

Neverovatna je atmosfera bila odmah pošto su naše heroine savladale aktuelne svetske i olimpijske šampionke - na sve strane smeh, slavlje i pesma...

- Ja sam rekla: da bi bio šampion, moraš da pobeđuješ šampione. Krenuli smo... ne znam više ni šta govorim... presrećna sam i idemo sad po medalju! - uzviknula je Tomaševićeva, koja je saglasna s tim da su njene saigračice igrale najbolje kad je bilo najpotrebnije.

- Jeste, i pre utakmice smo bile sigurne da dobijamo. Znali smo da će biti puna "Arena" i nosila nas je publika. Bila je fenomenalna atmosfera i borba.

Srpska "ministarka odbrane" ne sumnja u to da će reprezentacija Srbije imati snage za vikend koji sledi.

- Moramo da izdržimo, posle ovakve pobede dobili smo vetar u leđa i idemo dalje - rekla je Tomašević, dok je kapiten Andrea Lekić prolazila pored i vikala od sreće!

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(B.M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA