LIGA KUP ENGLESKE: Junajted slomio otpor Stouka, nastavljena agonija Totenhema! (VIDEO)

Tim sa Old Traforda slavio 2:0, po nevremenu, Vest Hem preokrenuo protiv "pevaca" i pobedio 2:1

  • 0

Mančester junajted i Vest Hem plasirali su se u polufinale Liga kupa Engleske. Tim sa Old Traforda nastupio je bez kapitena Nemanje Vidića u protokolu i savladao Stouk u gostima 2:o, dok su "čekićari" zaslužni za nastavak posrtanja gradskog rivala Totenehema kojeg su eliminisali na Vajt hart lejnu 2:1.

Junajted je lomio otpor domaćina sat vremena po kiši i jakom vetru zbog kojih je sudija Mark Klatenvurg prekidao meč i slao igrače u svlačionicu, a onda je Ešli Jang u 61. minutu pronašao put do mreže Stouka. Patris Evra u 77. duplirao je prednost i rešio nedoumice oko konačnog ishoda.

U londonu "Pevci" su poveli preko Adebajora u 67. minutu, međutim nisu umeli da sačuvaju stečeni kapital, Džarvis je u 80. minutu doneo izjednačenje, Maiga u 85. preokret.

U polufinalu će se igrati po dve utakmice, rivali su Sanderlend - Mančester junajted i Mančester siti - Vest Hem. Mečevi su na programu 6. i 20. januara.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA